Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Familiezoektocht in het groen!

Alle speurders worden uitgenodigd om plekjes te ontdekken en foto’s te rangschikken in het charmantste en kleinste dorp van Zonnebeke: Zandvoorde. De route van 3 kilometer neemt je mee langs plekjes waar je nog nooit wandelde, via rustige straatjes en trage wegen. De folder met de foto’s en de schiftingsvraag is vanaf 1 april beschikbaar bij de dienst toerisme of aan de blokpalen op het marktplein van alle deelgemeenten van Zonnebeke of natuurlijk ook bij ons in de vakantiewoning.

De zoektocht loopt van 1 april tot 3 september. Wanneer je het antwoordformulier indient betaal je één euro. Hiermee maak je kans op een prijs!

Andere blogposts...

dheksescheure - oktober 25, 2023

Sint Hubertusviering Beselare

Read More
dheksescheure - oktober 25, 2023

For Evermore – Begraafplaatsen van WOI

FOR EVERMORE begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog Deze tentoonstelling in het In Flanders Fields Museum staat stil bij de Commonwealth, Franse, Belgische, Duitse en Amerikaanse begraafplaatsen. Die herbergen niet alleen de geschiedenis van de doden die er zijn begraven, ze …

Read More
dheksescheure - maart 19, 2023

Kalender Provinciaal domein “De Palingbeek”

Het Provinciaal Domein De Palingbeek is gelegen in een oase van groen. Een ideale locatie om schitterende wandelingen te maken, geschikt voor jong en oud. Ten noorden van het voormalig kanaal Ieper-Komen, in het provinciaal domein ‘De Palingbeek’ zijn nog verschillende landschappen …

Read More