Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Auto-wandelzoektocht “Te lande”

De autozoektocht van ongeveer 16 kilometer gaat voor het grootste deel door in Zonnebeke en Beselare. Je rijdt langs landelijke wegen waar tijdens de zoektocht 3 wandellussen voorzien zijn. 

Langs de route worden er een 30-tal, soms pittige vraagjes, gesteld. De addertjes onder het gras zijn nooit ver weg. We dagen je uit de correcte antwoorden te vinden.

De zoektocht loopt van 15 april tot en met 27 augustus. De boekjes zijn te koop aan 11 euro bij de dienst toerisme en in café De Dreve (Lange Dreve 16, Zonnebeke). Dien je je antwoorden terug in, dan heb je via de gratis tombola nog kans op meer prijzen!

De prijsuitreiking gaat door op 22 september in OC ’t Zonnerad.

Andere blogposts...

dheksescheure - april 30, 2024

Keer terug naar het Zonnebeke van 1920

Toen de oorlog in november 1918 eindigde, bleef vernieling achter. Niet alleen dorpen werden van de kaart geveegd, maar ook gezinnen werden verwoest. De dood van een vader, zoon, broer of goed vriend bracht rouwende vrienden en familieleden in beweging. …

Read More
dheksescheure - oktober 25, 2023

Sint Hubertusviering Beselare

Read More
dheksescheure - oktober 25, 2023

For Evermore – Begraafplaatsen van WOI

FOR EVERMORE begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog Deze tentoonstelling in het In Flanders Fields Museum staat stil bij de Commonwealth, Franse, Belgische, Duitse en Amerikaanse begraafplaatsen. Die herbergen niet alleen de geschiedenis van de doden die er zijn begraven, ze …

Read More