Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Auto-wandelzoektocht “Te lande”

De autozoektocht van ongeveer 16 kilometer gaat voor het grootste deel door in Zonnebeke en Beselare. Je rijdt langs landelijke wegen waar tijdens de zoektocht 3 wandellussen voorzien zijn. 

Langs de route worden er een 30-tal, soms pittige vraagjes, gesteld. De addertjes onder het gras zijn nooit ver weg. We dagen je uit de correcte antwoorden te vinden.

De zoektocht loopt van 15 april tot en met 27 augustus. De boekjes zijn te koop aan 11 euro bij de dienst toerisme en in café De Dreve (Lange Dreve 16, Zonnebeke). Dien je je antwoorden terug in, dan heb je via de gratis tombola nog kans op meer prijzen!

De prijsuitreiking gaat door op 22 september in OC ’t Zonnerad.

Andere blogposts...

dheksescheure - oktober 25, 2023

Sint Hubertusviering Beselare

Read More
dheksescheure - oktober 25, 2023

For Evermore – Begraafplaatsen van WOI

FOR EVERMORE begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog Deze tentoonstelling in het In Flanders Fields Museum staat stil bij de Commonwealth, Franse, Belgische, Duitse en Amerikaanse begraafplaatsen. Die herbergen niet alleen de geschiedenis van de doden die er zijn begraven, ze …

Read More
dheksescheure - maart 19, 2023

Kalender Provinciaal domein “De Palingbeek”

Het Provinciaal Domein De Palingbeek is gelegen in een oase van groen. Een ideale locatie om schitterende wandelingen te maken, geschikt voor jong en oud. Ten noorden van het voormalig kanaal Ieper-Komen, in het provinciaal domein ‘De Palingbeek’ zijn nog verschillende landschappen …

Read More