Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Auto-wandelzoektocht “Te lande”

De autozoektocht van ongeveer 16 kilometer gaat voor het grootste deel door in Zonnebeke en Beselare. Je rijdt langs landelijke wegen waar tijdens de zoektocht 3 wandellussen voorzien zijn. 

Langs de route worden er een 30-tal, soms pittige vraagjes, gesteld. De addertjes onder het gras zijn nooit ver weg. We dagen je uit de correcte antwoorden te vinden.

De zoektocht loopt van 15 april tot en met 27 augustus. De boekjes zijn te koop aan 11 euro bij de dienst toerisme en in café De Dreve (Lange Dreve 16, Zonnebeke). Dien je je antwoorden terug in, dan heb je via de gratis tombola nog kans op meer prijzen!

De prijsuitreiking gaat door op 22 september in OC ’t Zonnerad.

Andere blogposts...

dheksescheure - maart 19, 2023

Kalender april-juni 2023 Palingbeek

Het Provinciaal Domein De Palingbeek is gelegen in een oase van groen. Een ideale locatie om schitterende wandelingen te maken, geschikt voor jong en oud. Ten noorden van het voormalig kanaal Ieper-Komen, in het provinciaal domein ‘De Palingbeek’ zijn nog verschillende landschappen …

Read More
dheksescheure - februari 28, 2023

Tijdelijke tentoonstelling “Reflectiepunten – oorlogsdoden in het Kasteeldomein van Zonnebeke”

In 1917 sneuvelden in het kasteeldomein van Zonnebeke honderden militairen. De meesten zijn destijds ter plaatse begraven. Na de oorlog zijn van elk lichaam, dat op een Commonwealth-begraafplaats terechtkwam, coördinaten van ontgraving bijgehouden. zo werden binnen de grenzen van het …

Read More
dheksescheure - februari 28, 2023

ANZAC Day

Op dinsdag 25 april gaat Anzac Day door aan het Polygoonbos in de Lange Dreve te Zonnebeke. Op die dag is het 108 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog begon voor het “Australian an New Zealand Corps’ met de landing op het …

Read More