Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

ANZAC Day

Op dinsdag 25 april gaat Anzac Day door aan het Polygoonbos in de Lange Dreve te Zonnebeke.

Op die dag is het 108 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog begon voor het “Australian an New Zealand Corps’ met de landing op het Turkse schiereiland Gallipoli. Op Anzac Day wordt hun inzet wereldwijd herdacht.

Gemeente Zonnebeke, het Passchendaele Museum en het Genootschap Passchendaele Society 1917 vzw verwelkomen je graag op de jaarlijkse herdenking van Anzac Day.


Andere blogposts...

dheksescheure - maart 19, 2023

Kalender april-juni 2023 Palingbeek

Het Provinciaal Domein De Palingbeek is gelegen in een oase van groen. Een ideale locatie om schitterende wandelingen te maken, geschikt voor jong en oud. Ten noorden van het voormalig kanaal Ieper-Komen, in het provinciaal domein ‘De Palingbeek’ zijn nog verschillende landschappen …

Read More
dheksescheure - februari 28, 2023

Tijdelijke tentoonstelling “Reflectiepunten – oorlogsdoden in het Kasteeldomein van Zonnebeke”

In 1917 sneuvelden in het kasteeldomein van Zonnebeke honderden militairen. De meesten zijn destijds ter plaatse begraven. Na de oorlog zijn van elk lichaam, dat op een Commonwealth-begraafplaats terechtkwam, coördinaten van ontgraving bijgehouden. zo werden binnen de grenzen van het …

Read More
dheksescheure - februari 28, 2023

ANZAC Day

Op dinsdag 25 april gaat Anzac Day door aan het Polygoonbos in de Lange Dreve te Zonnebeke. Op die dag is het 108 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog begon voor het “Australian an New Zealand Corps’ met de landing op het …

Read More