Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Fietsroutes vanaf de vakantiewoning

Ook fietsers zijn bij ons aan het goeie adres. In de buurt van de vakantiewoning passeren diverse fietsroutes. Getrainde fietsers maken vlot de doorsteek naar het Heuvelland waar de kuitenbijters uit Gent-Wevelgem op hen wachten. Maar ook de recreatieve fietser komt aan zijn trekken op de thematische fietsroutes in de buurt.

De fietsroutes in de buurt zijn:

  • The Legacy fietsroute (37 km)
  • De Tabaksroute (45 km)
  • De Gifgasroute (41 km)
  • De Vredesroute (45 km)
  • De Pionierroute (38 km)
  • De Panoramasroute (61 km)
  • De Water Stelzer-fietsroute (39km) – link
 
Deze fietsroutes kunnen in de vakantiewoning digitaal verkregen worden zodat ze kunnen worden opgeladen op uw persoonlijke fietsgps. De bestanden leiden u via mooie routes tot aan de fietslussen en daarna terug naar de vakantiewoning.
Beschik je echter niet over een fietsgps dan tekenen wij met plezier deze route uit via knooppunten op het fietsnetwerk.

Andere blogposts...

dheksescheure - april 30, 2024

Keer terug naar het Zonnebeke van 1920

Toen de oorlog in november 1918 eindigde, bleef vernieling achter. Niet alleen dorpen werden van de kaart geveegd, maar ook gezinnen werden verwoest. De dood van een vader, zoon, broer of goed vriend bracht rouwende vrienden en familieleden in beweging. …

Read More
dheksescheure - oktober 25, 2023

Sint Hubertusviering Beselare

Read More
dheksescheure - oktober 25, 2023

For Evermore – Begraafplaatsen van WOI

FOR EVERMORE begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog Deze tentoonstelling in het In Flanders Fields Museum staat stil bij de Commonwealth, Franse, Belgische, Duitse en Amerikaanse begraafplaatsen. Die herbergen niet alleen de geschiedenis van de doden die er zijn begraven, ze …

Read More