Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Fietsroutes vanaf de vakantiewoning

Ook fietsers zijn bij ons aan het goeie adres. In de buurt van de vakantiewoning passeren diverse fietsroutes. Getrainde fietsers maken vlot de doorsteek naar het Heuvelland waar de kuitenbijters uit Gent-Wevelgem op hen wachten. Maar ook de recreatieve fietser komt aan zijn trekken op de thematische fietsroutes in de buurt.

De fietsroutes in de buurt zijn:

  • The Legacy fietsroute (37 km)
  • De Tabaksroute (45 km)
  • De Gifgasroute (41 km)
  • De Vredesroute (45 km)
  • De Pionierroute (38 km)
  • De Panoramasroute (61 km)
 
Deze fietsroutes kunnen in de vakantiewoning digitaal verkregen worden zodat ze kunnen worden opgeladen op uw persoonlijke fietsgps. De bestanden leiden u via mooie routes tot aan de fietslussen en daarna terug naar de vakantiewoning.
Beschik je echter niet over een fietsgps dan tekenen wij met plezier deze route uit via knooppunten op het fietsnetwerk.

Andere blogposts...

dheksescheure - oktober 25, 2023

Sint Hubertusviering Beselare

Read More
dheksescheure - oktober 25, 2023

For Evermore – Begraafplaatsen van WOI

FOR EVERMORE begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog Deze tentoonstelling in het In Flanders Fields Museum staat stil bij de Commonwealth, Franse, Belgische, Duitse en Amerikaanse begraafplaatsen. Die herbergen niet alleen de geschiedenis van de doden die er zijn begraven, ze …

Read More
dheksescheure - maart 19, 2023

Kalender Provinciaal domein “De Palingbeek”

Het Provinciaal Domein De Palingbeek is gelegen in een oase van groen. Een ideale locatie om schitterende wandelingen te maken, geschikt voor jong en oud. Ten noorden van het voormalig kanaal Ieper-Komen, in het provinciaal domein ‘De Palingbeek’ zijn nog verschillende landschappen …

Read More