Vakantiewoning d'Heksescheure

Vakantiewoning d'Heksescheure

Fietsroutes vanaf de vakantiewoning

Ook fietsers zijn bij ons aan het goeie adres. In de buurt van de vakantiewoning passeren diverse fietsroutes. Getrainde fietsers maken vlot de doorsteek naar het Heuvelland waar de kuitenbijters uit Gent-Wevelgem op hen wachten. Maar ook de recreatieve fietser komt aan zijn trekken op de thematische fietsroutes in de buurt.

De fietsroutes in de buurt zijn:

  • The Legacy fietsroute (37 km)
  • De Tabaksroute (45 km)
  • De Gifgasroute (41 km)
  • De Vredesroute (45 km)
  • De Pionierroute (38 km)
  • De Panoramasroute (61 km)
 
Deze fietsroutes kunnen in de vakantiewoning digitaal verkregen worden zodat ze kunnen worden opgeladen op uw persoonlijke fietsgps. De bestanden leiden u via mooie routes tot aan de fietslussen en daarna terug naar de vakantiewoning.
Beschik je echter niet over een fietsgps dan tekenen wij met plezier deze route uit via knooppunten op het fietsnetwerk.

Andere blogposts...

dheksescheure - maart 19, 2023

Kalender april-juni 2023 Palingbeek

Het Provinciaal Domein De Palingbeek is gelegen in een oase van groen. Een ideale locatie om schitterende wandelingen te maken, geschikt voor jong en oud. Ten noorden van het voormalig kanaal Ieper-Komen, in het provinciaal domein ‘De Palingbeek’ zijn nog verschillende landschappen …

Read More
dheksescheure - februari 28, 2023

Tijdelijke tentoonstelling “Reflectiepunten – oorlogsdoden in het Kasteeldomein van Zonnebeke”

In 1917 sneuvelden in het kasteeldomein van Zonnebeke honderden militairen. De meesten zijn destijds ter plaatse begraven. Na de oorlog zijn van elk lichaam, dat op een Commonwealth-begraafplaats terechtkwam, coördinaten van ontgraving bijgehouden. zo werden binnen de grenzen van het …

Read More
dheksescheure - februari 28, 2023

ANZAC Day

Op dinsdag 25 april gaat Anzac Day door aan het Polygoonbos in de Lange Dreve te Zonnebeke. Op die dag is het 108 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog begon voor het “Australian an New Zealand Corps’ met de landing op het …

Read More